Általánosan igaz, hogy a jó fondü tál nagyon masszív, nem törékeny, sokáig egyenletesen tartja a hőt, és könnyű tisztítani. Ezért a sajthoz például célszerű a vastag aljú kerámia tálakat használni.
Az elektromos verzióknál sokszor a beépített hőszabályzó megnehezíti az egyenletes hőmérséklet tartását. Hol bekapcsol, hol leáll, így a sajt hol folyékony, hol meg sűrűbb lesz. Ez idegesítő lehet, és ez a feszkó nem illik a képbe.
Több infót fogok még írni a különböző típusokról a közeljövőben képpel, magyarázattal, árakkal, ezzel, azzal, amazzal...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.