Fondü szubkultúra

Ez a blog a fondü receptek leírása mellett, inkább az elkészítésre és fogyasztásra helyezi a hangsúlyt. Hiszen a hozzávalók csupán a gyarló anyagi része a produkciónak, míg a "jó társaságban egy nagyot zabálunk" érzés öröme maradandó élmény.

HTML

2010.04.20. 21:53 bergermezon

Milyen a jó fondü szett?

Általánosan igaz, hogy a jó fondü tál nagyon masszív, nem törékeny, sokáig egyenletesen tartja a hőt, és könnyű tisztítani. Ezért a sajthoz például célszerű a vastag aljú kerámia tálakat használni.

Az elektromos verzióknál sokszor a beépített hőszabályzó megnehezíti az egyenletes hőmérséklet tartását. Hol bekapcsol, hol leáll, így a sajt hol folyékony, hol meg sűrűbb lesz. Ez idegesítő lehet, és ez a feszkó nem illik a képbe.

Több infót fogok még írni a különböző típusokról a közeljövőben képpel, magyarázattal, árakkal, ezzel, azzal, amazzal...

Szólj hozzá!

Címkék: érdekesség fondü szett kerámia tál


A bejegyzés trackback címe:

https://fondu.blog.hu/api/trackback/id/tr741938322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása