Recept:
25 dkg tej és étcsoki vegyesen
3-4 dkg vaj
2 dl tejszín
tej
A csoki összmennyisége 25 dkg legyen, egy része tejcsoki, de legyen benne ét is, mert különben túl édes lesz. Kb. 0,5 dl tej, hogy kellemesen krémes legyen.
Melegen is finom (nem kell feltétlenül folyamatosan melegen tartani), de hidegen sem dermed vissza, így ha kisebb gyerekeknek csináljuk, akkor lehet előre készíteni és már akkor adni, amikor langyos, így biztos nem égetik meg magukat.
Lehet mindenféle gyümölcsöt mártogatni, a kicsit savanykásabbak a legfinomabbak (pl. keményebb kiwi, szőlő), vagy piskótát, vagy nem túl édes kekszet.
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.